Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Nails of the day ! ♛

Γεια σας κοριτσια μου !
Στο σημερινο ποστ σας δειχνω πως εφτιαξα στα ψευτικα νυχακια μου ενα χαριτωμενο σχεδιο !
 Οπως σας ειχα δειξει στο προηγουμενο haul αγορασα αυτα τα νυχια με την κολλα απο τα Jumbo , τα οποια τα εχω αγορασει αρκετες φορες.Επειδη εχει 24 μεσα μου εφτασαν να τα φτιαξω και δευτερη φορα . Το πρωτο μου βημα λοιπον ηταν να τα κοψω και να τα λιμαρω στο μεγεθος που θελω .Επειτα με την κολλα αυτη σιγα-σιγα τα κολλησα και τα πιεσα πολυ πανω στο πραγματικο μου νυχι μεχρι να καταλαβω οτι ειναι ενταξει.











Διαλεξα τρια μανο για να κανω τα νυχακια μου. Το πρωτο που διαλεξα ηταν και η βαση μου ειναι ενα ροζ απαλο υπεροχο χρωματακι με το οποιο περασα ολα τα νυχια τρεις στρωσεις απο την εταιρια Gina -το νουμερακι εχει σβηστει δυστυχως. Μετα επελεξα ενα μοβ για να κανω την γραμμη του γαλικου απο την Golden Rose - το νουμερο 344 και μαλιστα λεει οτι περιεχει και πρωτεινη.Αφου ειχα τελειωσει ... κατι μου ελειπε γιατι τα ηθελα πιο εντυπωσιακα , ετσι διαλεξα ενα μανο απο τα H&M με ασημι γκλιτερακια για να κανω τα δυο δαχτυλα απο καθε χερι .
Ενα πολυ γρηγορο αλλα και εντυπωσιακο σχεδιο για τα νυχια και ας ηταν σε ψευτικα νομιζω οτι φαινεται πολυ ομορφο γιατι φροντισα να τα κοψω σε φυσιολογικο μεγεθος .Δειτε και το αποτελεσμα, μην δινετε σημασια σε αυτη την μαυρη κουκιδα!!
Ελπιζω να σας αρεσε αυτο το συντομο ποστ και να σας εδωσα μερικες ιδεες!Θα περιμενω τα σχολια σας!
Θα τα πουμε συντομα !
Σας φιλω xxx <3

8 σχόλια: