Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

✩ Amy's Cosmetics mascara review ✩

Γεια σας κοριτσια...
Σημερα θα κανω ενα review το οποιο μου το ζητησε μια γλυκητατη κοπελα , απο το blog Lovely ♥ Reviews  :) .Αυτο το review αφορα την αγαπημενη μου μασκαρα της Amy's Cosmetics -XXL Volume mascara.
 Την χρησιμοποιω αρκετο καιρο (περιπου 2-3 χρονια) οποτε εχω σχηματισει καποια γνωμη για αυτην! Περιεχει 10ml  , η συσκευασια της φαινεται οπως ειναι και στην εικονα, ενα αρνητικο ειναι το βουρτσακι της το οποιο στην αρχη δεν μου αρεσε γιατι εχω πυκνες βλεφαριδες και κολλουσαν μεταξυ τους οταν την φορουσα τωρα πλεον εχω μαθει να την χειριζομαι και δεν κολλανε μεταξυ τους τοσο πολυ , οταν γινει ομως αυτο απλα τις ξεχωριζω με μια οδοντογλυφιδα ;) Επισης εχω παρατηρησει οτι ενω την χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση αργει να μου τελειωσει (καλο αυτο) , με μια στρωση εγω προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενη βεβαια αν θελω κατι πιο ιδιαιτερο- πιο βραδυνο περναω και δευτερη και τριτη στρωση  ( χωρις ψαλιδι για τις βλεφαριδες) , κανει τις βλεφαριδες μου τεραστιες καθως προσφερει ογκο και μηκος και κραταει την καμπυλη για ακρετες ωρες .Οταν την φοραω μου λενε ολοι τη μασκαρα φορας? - τι τελειες βλεφαριδες! και αλλα τετοια...Εχει μια ελαφρια μυρωδια που δεν μπορω να καταλαβω με τι μοιαζει , στεγνωνει πολυ γρηγορα καθως και ξεβγαινει ευκολα και δεν χρειαζεται πολυ τριψιμο. Αλλο ενα θετικο ειναι οτι ειναι πολυ οικονομικη  (γυρω στα 2 ευρω ) και ειναι μακραν καλυτερη απο αλλες που ειναι πολυ πιο ακριβες (τουλαχιστον για μενα ) . Εχω βγαλει φωτο πως ειναι το πριν και το μετα για να σχηματισετε μια αποψη και μονες σας , εχω βαλει 2 στρωσεις χωρις ψαλιδι για τις βλεφαριδες επειδη απλα δεν χρησιμοποιω *στην μια φωτο φαινεται αλλο χρωμα το ματι μου και στην αλλη αλλο ειναι λογω του φλας , σας το λεω για να μην νομιζετε οτι ειναι αλλο ματι*.
Αυτο ηταν λοιπον το review , ελπιζω να σας φανηκε χρησιμο ! Σας προτεινω να την δοκιμασετε ...περιμενω απο κατω σχολιο σας για το πως σας φαινεται και επισης να μου πειτε την αποψη σας αν την εχετε δοκιμασει.
Θα τα πουμε συντομα.....Φιλακιαααα <3

23 σχόλια:

  1. Εκπληκτικό αποτέλεσμα! Θα τη δοκιμάσω με την 1η ευκαιρία!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραιες βλεφαριδες!!!!εγινα και μελος στο μπλογκ σου!! :)
    http://beautybyelena1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow! Πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Σίγουρα θα την έχω υπόψιν μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα..
    Σίγουρα όμως, σημαντικό ρόλο παίζουν..οι ΥΠΕΡΟΧΕΣ βλεφαρίδες σου.! ^ο^
    Θα την έχω στο νου μου..
    Φιλιά πολλά :)

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. teleio apotelesma!exw endipwsiastei!sigoura 8a tin dokimasw!

    http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελειο αποτελεσμα! και πολυ οικονομικηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! :D Πολύ ωραίο και βοηθητικό review! Δεν περίμενα να διαβάσω οτι την χρησιμοποιείς τόσο καιρό! Θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε όταν την πετύχω σε κάποιο μαγαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτα :) Και εγω σε ευχαριστω για τα ομορφα λογια σε καθε ποστ μου..Δοκιμασε την και δεν θα χασεις ;)..Φιλιααα!

      Διαγραφή
  8. Τέλειο αποτέλεσμα!!Που μπορώ να την βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω! Εγω την προμηθευομαι απο καταστημα της περιοχης μου με πολυ οικονομικα καλλυντικα οπως: Beauty line, Lovie, olivia, Wet n'wild, διδο. :)

      Διαγραφή
    2. Thanks girl οποτε στα Beauty line θα την βρω.

      Διαγραφή
  9. popo terastia diafora poli kalo apotelesma!!!

    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή