Κυριακή 5 Απριλίου 2015

♡ Αγαπημένα Μαρτίου ♡

Καλησπερα κοριτσια μου ..
Να που και αυτος ο μηνας εφτασε στο τελος του και για πρωτη φορα θα κανω στο μπλογκ αγαπημενα του μηνα!
1.Schwarzkopf Gliss Conditioner : Αυτη την μαλλακτικη την εχω αγαπησει ειναι για ξηρα και ταλαιπωρημενα μαλλια και περιεχει υγρη κερατινη.Η συσταση της ειναι παχυρευστη και η μυρωδια της φοβερη, μυριζει σαν αρωμα! Ξεμπερδευει αβιαστα τα μαλλια μονο με ενα περασμα.
2.Erre due- Gentle cleansing milk face&eyes,all skin types: Πολυ ωραιο προιον , το εφτασα μεχρι το τελος του.Αφαιρει το μακιγιαζ απο τα ματια αρκετα ευκολα χωρις ερεθισμους, το ιδιο και απο το προσωπο, αφηνει το δερμα αισθητα πιο μαλακο.Περιεχει bamboo,provitamin b5 και vitamin e.
3.Sostar peeling : Ενα φυτικο απολεπιστικο προσωπου με αγγουρι και αλοη για ολους τους τυπους δερματος. Μου αρεσε παρα πολυ το χρησιμοποιουσα 1-2 φορες την εβδομαδα ειναι ηπιο με μικρους κοκκους .
4.Γαντι απολεπισης-Jumbo : Το αγαπω, το εχω λιωσει και επειδη εχει ταλαιπωρηθει θα παρω αλλο.Το χρησιμοποιουσα καθε μερα για το καθαρισμο προσωπου μου και εκανε και απολεπιση .
5.Makeup -Bell royal mat-skin camouflage: Ενα μεικαπ που εφτασε στο τελος του , παρειχε μετρια προς υψηλη καλυψη ,διαρκουσε ωρες, η υφη του δεν ηταν ακρετα ρευστη και στεγνωνε αμεσως οποτε επρεπε να το απλωσω γρηγορα .Αφηνε το προσωπο ναι μεν ματ αλλα ειχε οψη υγειας , επισης περιεχει aloe vera .
6.Eyebrow pencil-Dust+cream : Πολυ ωραιο μολυβακι φρυδιων που δεν εφευγε απο την θεση του και δεν τελειωνει ευκολα.
7.Maybelline color drama velvet lip pencil-420 in with coral : Αν και ειναι πιο καλοκαιρινο νεον κοραλι χρωμα εγω το φορεσα πολυ τον μηνα Μαρτιο εχει εντυπωσιακη αποδοση χρωματος , υπεροχη φρουτενια μυρωδια και δεν φευγει απο τα χειλι.
8.Cera di cupra-balsamo labbra : Ενα ενυδατικο χειλιων με παχυρευστη υφη , και καραμελενια μυρωδια , κανει πολυ καλη δουλεια.
9.Mac-satin lipstick-snob : Τι να πω για αυτο το κραγιον , ειναι ερωτας, το φοραω παντα και παντου εχει ενα ροζ-κουφετη-nude χρωμα, μενει στα χειλι , υπεροχη μυρωδια .
10.Maybelline gel eyeliner : Πρωτη φορα χρησιμοποιησα gel και μου εκανε την ζωη πιο ευκολη εκανα την γραμμη οπως ηθελα λεπτη-χοντρη ,εβγαινε εντονο μαυρο και ηταν σταθερο για πολλες ωρες.
11.Beauty line cosmetics : Ενα ροζ-nude χρωμα το φορουσα καθε μερα στη σχολη και και κατω απο τα περισσοτερα κραγιον πολυ σταθερο και μαλακο.
12.Bronzing powder -H&m : Πολυ ωραιο μπρονζερ,με μεσαια διαρκεια χωρις shimmer μεσα ,οποτε τωρα που ειμαι ασπρη το χρησιμοποιω και για κοψιματα.
13.Mac mineralize skinfinish- soft&gentle : Φυσικα και αφησα το αγαπημενο για το τελος, αυτο το highlighter ειναι ενα θαυμα , εχει υπεροχες λαμψεις που αλλαζουν ολο το μακιγιαζ, δεν φευγει να παει πουθενα μενει εκει για ωρες .

Κοριτσια μου αυτα ηταν τα αγαπημενα του μηνα Μαρτιου ,γραψτε μου απο κατω αν εχετε δοκιμασει καποιο.

Θα τα πουμε συντομα.

                                                             Φιλακια  !!! 

2 σχόλια:

  1. Ooops! Δεν έχω δοκιμάσει σχεδόν κανένα από αυτά! Φαίνονται πολύ ωραία και θα ήθελα να δοκιμάσω το highlighter της MAC και το conditioner της Schwarzkopf!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιτα δυο ειναι κορυφη δεν προκειται να το μετανιωσεις!!!

      Διαγραφή