Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Review : Garnier Hydra Match

Γεια σας κοριτσια μου....
Σημερα ειμαι εδω με ενα review στην κρεμα προσωπου απο Garnier για ξηρες και ευαισθητες επιδερμιδες !
Και αφου πλεον φτανει στο τελος της μπορω να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη, απο την αρχη την χρησιμοποιουσα σε συνδυασμο με το γαλακτωμα ντεμακιγιαζ της ιδιας σειρας (εχω κανει αναλογο ποστ εδω http://beautybyxara.blogspot.gr/2014/07/review-garnier.html ) ετσι πιστευω οτι λειτουργουσε καλυτερα. Η συγκεκριμενη κρεμουλα εχει παχυρευστη συνθεση(μου κρατησε παρα πολυ καιρο) και ειναι 'βαρια' σαν κρεμα , χρειαζεται πολυ λιγη ποσοτητα λογω της συνθεσης της για ολο το προσωπο .Εγω εκει στην αρχη εκανα λαθος και εβαζα αρκετη ποσοτητα και μου φαινοταν υπερβολικα βαρια για την επιδερμιδα μου -δεν την απορροφουσε και ημουν ετοιμη να την παρατησω, αλλα της εδωσα μια δευτερη ευκαιρια καθως εκανα μια μικρη ερευνα και ειδα οτι χρειαζεται την απειροελαχιστη ποσοτητα.Μετα απο εκει και περα την χρησιμοποιουσα ευλαβικα καθε πρωι,βεβαια και παλι δεν την απορροφουσε αμεσως η επιδερμιδα μου  , παρατηρησα οτι τις μερες που ειχα καποιες κοκκινιλες η σπυρακια τα 'μαλακωνε' λιγο κ'αυτο με χαροποιησε. Επισης σαν ατομο που θελει να χρησιμοποιει τα προιοντα με πολλους τροπους την εβαζα πριν το μακιγιαζ μου σαν βαση και ηταν πολυ καλη.Τελος να αναφερω οτι εχει μια φρεσκια μυρωδια λιγακι εντονη ομως, περιεχει ελαιο καμελιας και φυτικο ελιξηριο ,ειναι χωρις paraben , ερχεται στα 50ml και το καλυτερο το χρωμα της που ειναι ροζ!!! Ειναι μια πολυ καλη κρεμουλα που παρεχει πολυ καλη ενυδατωση , δεν παρατηρησα καποια τρομερη αλλαγη στην επιδερμιδα μου περα απο μια σφριγηλοτητα επειτα απο πολλες χρησεις και την ολιγη καταπραυνση σε σπυρακια και κοκκινιλες ,βεβαια δεν ξερω αν θα την ξανα αγοραζα γιατι μου αρεσει να δοκιμαζω καινουργια προιοντα!

Ελπιζω να σας φανηκε χρησιμο και κατατοπιστικο αυτο το review. Γραψτε μου απο κατω αν εσεις την εχετε δοκιμασει η οτι αλλο θελετε.
Θα τα πουμε συντομα..
                                                               Φιλακια !

2 σχόλια:

  1. έχω δοκιμάσει αυτή για τα λιπαρά δέρματα και δεν μου άρεσε γιατί την βρήκα λιπαρή!Μύριζε όμορφα όμως και έκανε καλή ενυδάτωση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλι καλα ειχε και κατι θετικο και δεν σου πηγε χαμενη :) Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου σε καθε ποστ , το λαμαβανω ως υποστηριξη μιας και δεν εχω την καλυτερη .. δεν ξερω τι αλλο να κανω ! :)

      Διαγραφή