Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Review ●Sephora Full action extreme effect mascara

Γεια σας κοριτσια μου....Ελπιζω να ειστε ολες καλα, επεστρεψα με ενα review σε μια μασκαρα που πολυ την εχω αγαπησει το τελευταιο διαστημα και ειναι η Full action extreme effect απο Sephora ειναι η ultra black και περιεχει μεσα 14ml εκπληκτικο?ολες οι υπολοιπες που εχω ειναι 8-10ml και εχει και ενα μεγαλο ισιο τριχινο βουρτσακι !

Αυτη την μασκαρα πολυ την εχω βολευτει δεν θελει πολυ δουλεια οπως αλλες για να κανει καλο αποτελεσμα στις βλεφαριδες- η συσταση ειναι οτι πρεπει και ετσι ποτε δεν εχω λερωθει ανοιγοκλεινωντας τα ματια , δινει τελειο μηκος και ογκο , κραταει για πολλες ωρες την καμπυλη χωρις ψαλιδακι , επειτα απο πολλες ωρες δηλαδη αν την εχετε απο το πρωι το μεσημερι μπορει να δειτε ελαχιστα μαυραδακια να πεφτουν κατω απο τα ματια επισης δεν με δυσκολευει στο ξεβγαλμα .Ειμαι σιγουρη οτι θα την ξανα επερνα , απο κατω θα σας βαλω φωτο που την φοραω απο το πρωι με μια στρωση και λιγο .
Αν δεν την εχετε δοκιμασει σιγουρα να πατε να ριξετε μια ματια αξιζει! Αυτα απο μενα αγαπημενες μου αναγνωστριες, αφηστε μου απο κατω τα σχολια σας και μην ξεχασετε να πατε στην σελιδα μου στο facebook ''Beauty by xara'' , καθως και εδω θα χαρω πολυ να γινεται μελοι..
Θα τα πουμε συντομα..
                                                                
                                                                       Φιλακιααα

8 σχόλια:

  1. φανταστικες παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα παω οπωσδηποτε να την αγορασω!!απλα πρεπει να εχεις και ωραιες βλεφαριδες ετσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως εχω μεγαλες βλεφαριδες και πυκνες αλλα ειναι μια μασκαρα απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει , μια δοκιμη λοιπον θα σε πεισει! :)

      Διαγραφή
  2. Εξαιρετικό αποτέλεσμα!!! Μου θυμίζει ακριβώς τη Magnalash πάνω μου!! Σίγουρα θα την δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουουυυυυ τι βλεφαρίδες είναι αυτέεεες :O
    Πρέπει να έχεις και μεγάλες βλεφαρίδες όμως για ένα τέτοιο αποτέλεσμα ε?
    Φιλάκια
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή