Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Φτιαξτε το δικο σας μπομπαρι+δημιουργηστε ευκολα τον κοτσο ↓

Γεια σας κοριτσια μου, εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε!
Ειμαι εδω με ενα ποστ που σας δειχνω πως να φτιαξετε το δικο σας μπομπαρι με πολυ ευκολο τροπο για να δημιουργησετε τους πιο εντυπωσιακους κοτσους η να δωσετε ενα πιο επιμελως ατημελητο στυλ...την ιδεα την πηρα απο διαφορα βιντεο στο youtube.
Αυτα που θα χρειστειτε ειναι μια καλτσα μακρυα και ενα ψαλιδι , επειτα κοβετε στην περιοχη των δαχτυλων το στρογγυλο μερος και λιγο πιο κατω αν θελετε...Το επομενο βημα ειναι να αρχισετε να διπλωνεται-γυριζεται την καλτσα ωστε να γινει οπως στην φωτογραφια!

Πανευκολο εε? Και τωρα ας δουμε συνοπτικα πως θα δημιουργησουμε τον κοτσο!Εκτος απο το μπομπαρι που μολις δημιουργησαμε θα χρειαστουμε ενα λαστιχακι, μια χτενα και μερικες φουρκετες για στερεωμα! Και ξεκιναμε .. αν θελουμε να ειναι πολυ εντυπωσιακος ο κοτσος μας θα χτενισουμε πολυ καλα τα μαλλια και θα πιασουμε μια ωραια κοτσιδα οσο ψηλα την θελουμε εμεις , επειτα συκωνουμε τα μαλλια απο την κοτσιδα μας ορθια και περναμε το μπομπαρι μας , αρκετα πανω κοντα στις ακρες το σταματαμε εκει ωστε τα μαλλια να γυρισουν σαν ''συντριβανι'' με την βοηθεια μας...

Επειτα κρατωντας και με τα δυο χερια μας πιανουμε τα μαλλια μαζι με το μπομπαρι και αρχιζουμε να γυρναμε και τα δυο μαζι μεχρι να γινει ο κοτσος , μετα στερεωνουμε καποια μαλλια που μπορει να προεξεχουν με φουρκετες .Εγω το εκανα επιμελως ατημελητο και δεν χτενισα τα μαλλια της αδερφης μου που ειναι στην φωτογραφια τα επιασα απλα κοτσιδα και φαινεται καπως ετσι!

Το αποτελεσμα μου αρεσει πολυ  γιατι οταν τα πιανω χωρις το μπομπαρι φαινονται ασχημα... Ελπιζω να σας βοηθησαν οι φωτογραφιες και να το βρηκατε ενδιαφερον ..Θα χαρω πολυ να μου γραψετε στα σχολια σας αν το δοκιμασατε και αν σας φανηκε ευκολο ,παντως μετα απο 1-2 δοκιμες θα γινει καλυτερος ..Αυτα απο μενα αγαπητες αναγνωστριες , επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι εφτιαξα στο facebook μια σελιδα για το blog με το ιδιο ονομα - ετσι θα χαρω πολυ να σας δω και εκει για να τα λεμε πιο συχνα...

Φιλακιαααα...

2 σχόλια: