Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Review ~ Sephora Cream lip stain ♡

Γεια σας κοριτσια μου...
Επεστρεψα με ενα Review που ηθελα να κανω εδω και πολλες ημερες....θα μιλησουμε για τα lip stains απο sephora που τοσο πολυ τα αγαπω.Αρχικα να σας πω οτι τα lip stains ειναι υγρα κραγιον που οταν τα εφαρμοσεις στεγνωνουν μετα απο καποια δευτερολεπτα και μενουν για ωρες , τα συγκεκριμενα ειναι πολυ σταθερα χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι ξηραινουν τα χειλι. Η τιμη τους ειναι στα 11,40 το ενα στα 5ml.
Εχω δυο απ'αυτα το 06-forever fuchsia και το 03-strawberry kissed!

06-Το φουξια με μπλε και μοβ υποτονους που ειναι αυτο απο τα αριστερα ειναι μια αποχρωση που ηθελα πολυ καιρο και οταν την βρηκα ενθουσιαστηκα και το πηρα αμεσως .Ενω η υφη του δεν ειναι ενυδατικη ειναι τελειως ματ στα χειλι εχει μια υπονοια shimmer μεσα οταν στεγνωσει. Το φοραω συνεχεια και μερικες φορες επιλεγω να το βαλω με γκλος απο πανω , αλλες φορες βαζω ελαχιστο και το ταμποναρο για τα πρωινα μου και ετσι εχει γινει το αγαπημενο μου ροζ.Η μυρωδια του ειναι αρκετα εντονη που θυμιζει βανιλια που εμενα δεν με ενοχλει καθολου.
03-Το κοκκινο του καλοκαιριου! Ειναι ενα καρπουζι που φραουλοφερνει! Τι να πω ?! και αυτο το λατρεψα απο την πρωτη στιγμη .Σε αντιθεση με την αλλη αποχρωση αυτο δεν εχει καθολου shimmer και σε υφη και σε οψη ειναι ματ .Το επιλεγω τα βραδυα περισσοτερο ...Η μυρωδια του επισης ειναι εντονη παραπλισια με το αλλο αλλα οχι ιδια.Τελος να πω οτι και τα δυο κανουν τα χειλι μου να φενονται μεγαλα -ζουμερα και αξιοθαυμαστα!Διαρκουν ΠΑΡΑΑ πολυ!
Δειτε και πως φαινονται σε μια εφαρμογη στο χερι μου.
Αχ τα αγαπω !Non stop ολο το καλοκαιρι !
Αυτο ηταν το ποστ μου για σημερα! Ελπιζω να σας φανηκε χρησιμο ,να σας εδωσα ιδεες και να σας αρεσε?Πειτε μου αν εσεις τα εχετε δοκιμασει και πως σας φανηκαν?

Θα τα πουμε συντομα ...Φιλακιαααα!

6 σχόλια:

  1. Εχω και γω δυο αποχρωσεις,μου αρεσουν πολυ αλλα δυστυχως μου αρχιζουν κ φευγουν απο τη μεσα πλευρα των χειλιων και μου τη σπαει αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω εμενα μου εκατσαν πολυ καλα... η εκτος αν εννοεις οτι σου φευγουν λιγο οταν φας οχι και τοσο προσεκτικα?!

      Διαγραφή
  2. Τα θέλω πολύ καιρό, αλλά είμαι άφραγκη!! :Ρ Πολύ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εχεις το νου σου μηπως τα πετυχεις σε εκπτωση 30-35 % ! Αξιζουν... :*

      Διαγραφή
  3. τέλεια χρώματα!!!!θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή