Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

• Bioten Review •

Γεια σας κοριτσιαα!
Αποφασισα να επιστρεψω μετα απο πολυ καιρο , με ενα ενα ποστ review για προιοντα προσωπου απο την Bioten!
Ας ξεκινησουμε...
Προκειται για αυτην εδω την σειρα για κανονικη-μεικτη επιδερμιδα χωρις paraben-paraffin-colorant-soap και 100% natural , ειναι το gel καθαρισμου, η θρεπτικη λοσιον ντεμακιγιαζ ματιων και η κρεμα προσωπου. Αρχισα να χρησιμοποιω αυτα τα προιοντα πριν ενα μηνα περιπου και εχω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενη μιας και στο παρελθον δεν πολυ χρησιμοποιουσα προιοντα περιποιησης προσωπου και για την τιμη τους..σκιζουν!

Να παρουμε ομως το καθε προιον ξεχωριστα..και αρχιζουμε με το gel καθαρισμου με εκχυλισμα κυδωνιου.


Το χρησιμοποιω καθημερινα σχεδον και εχω παρατηρησει πως οταν το εφαρμοζω και αρχιζω το ''τριψιμο'' ειναι πολυ γλιωδες το προιον(εμενα αυτο μου αρεσει) και εχει πολυ ευχαριστη μυρωδια οταν το ξεπλενω αφηνει το δερμα τοσο απαλο και φρεσκο θα ελεγα ,δεν ξηραινει καθολου την επιδερμιδα .Επισης το σημαντικοτερο δεν αφηνει καθολου ρυπους απο το μακιγιαζ .Οταν μου τελειωσει σιγουρα θα το ξανα προτιμησω γιατι ειναι και πολυ οικονομικο.








Συνεχιζουμε με την θρεπτικη λοσιον ντεμακιγιαζ ματιων με εκχυλισμα βαμβακιου....

Αυτο το προιον το εφαρμοζω σε δισκους ντεμακιγιαζ και συνηθως χρησιμοποιω 3 , οι 2 για το ενα ματι ξεχωριστα μπρος -πισω και ο τριτος απο την μια πλευρα για το ενα ματι και απο την αλλη για το αλλο ματι!Η πωλητρια μου ειχε πει να κανω κινησεις απο πανω προς τα κατω και να μην το τριβω εγω ομως ετσι δεν ειδα αποτελεσμα γιατι βαζω και αρκετη μασκαρα ενω ειδα οτι οταν το τριβω με απαλες κινησεις καλυτερο αποτελεσμα, παλι βεβαια δεν αφαιρουσε τελειως τη μασκαρα κατι ελαχιστο εμενε παντα.Δεν ειμαι αρκετα ευχαριστημενη αν και για τα λεφτα του κανει πολυ καλη δουλεια ,ισως να το ξανα παρω γιατι μου τελειωνει .




Τελος η κρεμα προσωπου 24ωρης ενυδατωσης !

Αχ τι να πω για αυτη τι κρεμα?! Την λατρεψα απο την πρωτη εφαρμογη ,η μυρωδια της μου αρεσει παρα πολυ, ενυδατωνει παρα πολυ καλα την δικη μου επιδερμιδα και την αφηνει τοσο αναζωγονημενη.Δεν μου ειναι καθολου λιπαρη αλλα και για οσο καιρο την χρησιμοποιω δεν εχω παρατηρησει καθολου ξηροτητα .Σιγουρα θα την ξανα παρω!







Λοιπον κοριτσια μου αυτη ηταν η γνωμη μου για τα προιοντα περιποιησης προσωπου απο την Bioten !Ελπιζω να σας αρεσε και να σας φανηκε χρησιμο.Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο καλυτερο εσεις?Τα εχετε δοκιμασει ?...Μου ελειψε πολυ το blog μου , τι λετε εσεις-να ξανα αρχισω?Εγωωω λεω ΝΑΙΙΙ..Αφηστε μου απο κατω σχολιο!
Θα τα πουμε συντομα ..
Σας φιλω <3

6 σχόλια:

  1. H tonic lotion είναι αρκετα καλη αλλα αυτο που με ξετρελαινει με αυτην την σειρά είναι η μυρωδιά! Πραγματικά τη λατρεύω! Αν και ειναι αρκετα εντονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως και εγω εχω αυτη την λατρεια με την μυρωδια τους !

      Διαγραφή
  2. Δοκίμασα πρόσφατα την ενυδατική και μου άρεσε αρκετά!
    Ωραίο review!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που εχουμε την ιδια αποψη..Ευχαριστω πολυ!!! :)

      Διαγραφή
  3. Η ενυδατικη τους ειναι τελεια!!!φαντασου τηνειχα τοτε που ηταν στην παλια συσκευασια!!μυριζει κ τοσοομορφα!
    Το καθαριστικο προσωπου δεν μ αρεσε...θεωρουσα οτι δενκαθαριζε εντελως την επιδερμιδα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ 'ομως εγω εχω λατρεψει και το gel καθαρισμου καθαριζει πολυ καλα οτι και αν εχω βαλει στο προσωπο !

      Διαγραφή