Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Trends Fall-Winter 2013 ♣

Γεια σας κοριτσια μου! Μετα απο αρκετο καιρο επεστρεψα με ενα ποστ πολυ χρησιμο και επικαιρο κατα την γνωμη μου. Οπως βλεπετε και απο τον τιτλο σημερα θα δουμε τις τασεις για το φθινοπωρο και τον χειμωνα του 2013'.
Ας ξεκινησουμε λοιπον...

1.-Λεμε ναι στα κολαν...με διαφορα χρωματα και πολυπλοκα σχεδιακια ειναι κατι που ολες λιγο πολυ εχουμε δει να φοριεται τελευταια και ετσι δεν μπορουμε εμεις να αντισταθουμε.Δειχνει τοσο μοδατο και σικ με ενα τζιν πουκαμισο. Αλλα και με μακυες φαρδυες πλεκτες μπλουζιτσες καθως και με απλα πουκαμισα.
2.-Ενω μεχρι περυσι το απολυτο τρεντ ηταν οι μποτες ugg και εδω που τα λεμε ακομα συνεχιζει διοτι τις εχουμε αγαπησει..... την πρωτια την εχουν παρει τα μποτακια .Τα μποτακια με αγκραφες , με τρουκς, σε διαφορα χρωματα, με δερμα ή σουεντ, τα μποτακια τυπου αρβυλα .Καθε κοπελα πλεον πρεπει να εχει στην συλλογη με τα παπουτσια της και ενα ζευγαρι απο αυτα.
3.-Γιακαδες παντου- πλεον πολυ μαστ ειναι τα πουκαμισα κλεισμενα μεχρι τερμα πανω αλλα και μεχρι πο κατω .Πουκαμισα τζιν, μονοχρωμα, σε διαφορα υφασματα..
 4.-Πλεκτες μπλουζες και ζακετες.

5.-Με τα κολιε το τελευταιο διαστημα εχει γινει μεγαλος ντορος, υπαρχει μεγαλη ποικιλια σε χρωματα και σχεδια.
 6.-Για τα μαλλακια μας τωρα , χρωμα : σοκολατι, κοκκινο και φυσικα το ombre look. Χτενισμα : μπουκλες, αλογοουρα, πλεξουδες.
7.-Μακιγιαζ, εχουμε δυο επιλογες , η πρωτη ειναι εντονα ματια και αχρωμα χειλι και η δευτερη εντονα χειλι και σχεδον ανυπαρκτα ματια, γενικοτερα οι αποχρωσεις για τα ματια ειναι μαυρες και για τα χειλι τα εντονα κοκκινα-βυσσινι.Εγω θα ειμαι πολυ πιστη ειδικα στο δευτερο , πιστευω οτι ενας συνδυασμος θα ειναι ενταξει.
Αυτο ηταν λοιπον το σημερινο ποστ , που ελπιζω να σας ενημερωσε, να σας βοηθησε και να σας εδωσε ιδεες...Εσεις ειστε πιστες στις τασεις της μοδας?Εγω περιπου ,δηλαδη αν κατι δεν μου αρεσει ακομη και αν ειναι τρεντ δεν θα το παρω! Θα χαρω πολυ να μου πειτε απο κατω την δικη σας αποψη καθως και οτι αλλο θελετε !

Θα τα πουμε συντομα...Φιλακιαααα <3

 Υ.Γ.:Αποφασισα οταν φτασω τα 100 μελη στο blog μου να διοργανωσω ενα giveaway! Επισης σε λιγο καιρο θα φτιαξω και μια σελιδα στο facebook για να τα λεμε πιο συχνα.

8 σχόλια:

  1. Ωραίο ποστ!!Και συμφωνώ με όλα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ωραία όλα τα trends!
    Τέλειο - ενημερωτικό ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από όλα αυτά τα Trends μπορώ να πώ οτι ακολουθώ κάτι λιγότερο από τα μισά. Μου αρέσουν τα statement κολιέ και τα τζιν πουκάμισα. Αρβυλάκια με τίποτα, και μαλλί αν ξανα αλλάξω χρώμα θα μου μείνει στο χέρι!!!! Πολύ ωράιο άρθρο και κατατοπιστικό!!!

    Έχεις tag!!!

    http://fashion-acholics.blogspot.gr/2013/12/my-first-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή