Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Haul again !

Γεια σας κοριτσια...Επεστρεψα με ενα ακομη haul, αγορασα καποια πραγματα που σας ειχα πει στο προηγουμενο ποστ οτι θελω να αγορασω!
Πρωτο πραγμα που πηρα ειναι ενα μπουφαν , επειδη το χρειαζομουν..Μου φαινεται οτι θα το κατα ευχαριστηθω γιατι μου αρεσει παρα πολυ, το διαλεξα σε μαυρο- γκρι χρωμα.
Επειτα πηρα ενα παρααα πολυ ωραιο κολαν για να το φοραω με μακρυες μπλουζες, με πολυ ομορφα σχεδια , δειχνει οτι ειναι αρκετα ζεστο.
Πηρα επεισης ενα πορτοφολι που εχει πεταλουδες και χρυσες λεπτομεριες, πολυ χαριτωμενο.
Και.... οπως συνεχιζα τα ψωνια βλεπω σε μια βιτρινα κατι υπεροχα μποτακια ,ετσι μιας και δεν ειχα μπηκα αμεσως και τα αγορασα.
Μα φυσικα δεν παρελειψα να παρω καποια καλλυντικα! Τι πηρα? 2 κραγιον..Το πρωτο κραγιον της εταιριας MIDIE το νουμερο 16 , που ειναι το τελειο dupe του Media απο την Mac .Τελειο κραγιον το εχω αγαπησει ,πολυ σκουρο βεβαια δεν εχω τολμησει ακομη να το φορεσω περμενω λιγο να χειμωνιασει γιατι πιστευω ειναι πιο καταλληλο.Πολυ πρεσεγμενη συσκευασια , πουδρενια μυρωδια,  σχεδον ματ υφη χωρις να αφηνει τα χειλι ξηρα και γραφει υπεροχα.
Το δευτερο κραγιον ειναι απο την εταιρια Baolishi το νουμερο 07, εχει ενα πολυ ωραιο χρωμα κοραλι-φουξια  που πιστευω οτι μου ταιριαζει.Η συσκευασια του ειναι πολυ χαριτωμενη αν και στο ανοιγμα εχει ενα θεμα , μυριζει φραουλα , ειναι και αυτο ενα κραγιον ενυδατικο αλλα που γραφει πολυ καλα και ειναι σχεδον ματ.
Αυτα ηταν τα τελευταια μου ψωνια απο το Αγρινιο καθως φευγω την Κυριακη για Γιαννενα οπως σας ειχα πει επειδη ξεκιναει η σχολη μου .Ελπιζω να σας αρεσε αυτο το μικρο haul , πειτε μου απο κατω την γνωμη σας για τα πραγματα που πηρα καθως και οτι αλλο θελετε.
Αυτα απο μενα....Θα τα πουμε συντομα.
Φιλακιααα <3

8 σχόλια:

  1. όλα είναι ωραία αλλά το κραγιόν midie είναι υπέροχο! Και το τελευταίο trend φυσικά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ γλυκια Ευα ! ανυπομονω πως και πως να το φορεσω.. :)

      Διαγραφή
  2. Εχεις βραβειάκι στο blog μου.
    http://sofiasbeautyworld.blogspot.gr/2013/10/liebster-blog-awards-2-and-3-and-4.html
    Come and check... Αν θες άφησε μου όταν το γράψεις link .Θα διαβάσω τις απαντήσεις σου με μεγάλη χαρά.
    Ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις ανακάλυψα το μπλογκ σου!! Τέλειες οι αγορές σου. Τα μποτάκια και το μπφαν καπληκτικά. Και το κόκκινο κραγιόν ιδανικό για τηνεποχή :):)
    Θα χαρώ πολύ να σε δω και στο δικό μου μπλογκ!
    Φιλιά Μπέτυ
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο το πορτοφόλι το λάτρεψα!Να τα χαίρεσε όλα!!

    Μάρω από http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή