Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

$ HAULLL $ , mini review and my wish list!!!

Γεια σας κοριτσια <3 , ο λογος που καθυστερω να κανω ποστ ειναι επειδη μετακομιζω Γιαννενα λογω σπουδων και σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα θα παω μονιμα εκει γιατι θα αρχισει η σχολη μου (επιτελους :D ) , ηδη ψαχνω για laptop ωστε να μπορω να σας κανω ποστ! Το σημερινο ποστ θα περιεχει πολλα , αρχικα θα σας δειξω καποια πραγματα που πηρα πρoσφατα ωπου για το καθε ενα θα κανω μια περιγραφη και θα λεω την αποψη μου και επειτα θα σας γραψω καποια καλουδια που θελω να αγορασω ακομη (''Wish list'') !
Αρχικα θα σας δειξω δυο αγαπημενες πλεον παλετουλες τις οποιες δεν αγορασα ακριβως. Ακουστε .. τις ειχε δωρο με τις σερβιετες (Every day) το διπλο κουτακι!Εχω παρει και αλλα προιοντα ετσι που ειναι της εταιριας PURE( σας εχω μιλησει για μια αγαπημενη πουδρα της εταιριας αυτης θα βρειτε το ποστ εδω( http://beautybyxara.blogspot.gr/2013/08/my-favourites-powder.html ) .Οταν το ειδα πηρα δυο τετοια διπλα κουτια δηλαδη 2 παλετες η μια στο νουμερο 4 και η αλλη στο 5 , πιο πολυ εχω χρησιμοποιησει την 5* και εχω να πω οτι εχει εκπληκτικη αποδοση και διαρκεια , δεν εχει ιδαιτερη μυρωδια , ερχεται σε μια ωραια συσκευασια, απο εξω δειχνει με ενα αυτοκολλητο τα χρωματα και μεσα εχει καθρευτακι, ενα πινελακι και 5 σκιες.Πολυ πρακτικη αλλα λιγο δυσκολη στο ανοιγμα!
Επομενο προιον eyeliner , ουτε αυτο το αγορασα μου το χαρισε μια φιλη που δεν το ηθελε, προκειται για το extreme black eye marker long lasting stylo liner απο την Erre due , ειναι σαν στυλο, εχει ενα πολυ ωραιο σφουγγαρακι, εχει μια περιεργη μυρωδια αλλα οχι εντονη , κραταει αρκετες ωρες και ουτε φευγει ουτε τιποτα το κακο με αυτο ειναι οτι αν δεν το εχω καπου αναποδα γυρισμενο δηλαδη με την μυτι προς τα κατω μετα πρεπει να το κρατησω καποια δευτερολεπτα, αλλιως δεν βγαζει εντονο μαυρο οπως ειναι κανονικα αλλα βγαζει γκρι.
Εδω και καιρο εψαχνα μια μαυρη τσαντα και δεν εβρισκα καποια να με ικανοποιει , ωσπου μια μερα ειχα παει στην λαικη αγορα με την μαμα μου και ηταν ενας που υποτιθεται πουλουσε τσαντες δερματινες κοιταζω ολες μια και μια τελεια κομματια...το ματι μου επεσε πανω σε μια μπεζ του λεω την εχετε σε μαυρη , την ειχε ...εεε αυτο ηταν την πηρα . Τωρα κατα ποσο ειναι δερματινη δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι οτι με εχει βολεψει .Τιμη: 10 ευρω!(την φοραω με το μακρυ λουρι- χιαστι).
Και ας ξανα γυρισουμε στα καλλυντικα! Πηγα μια βολτα απο τα Hondos Center της περιοχης μου και αρχικα αγορασα για αλλη μια φορα την πολυαγαπημενη BB cream της Garnier στην αποχρωση light .Τιμη: 10 ευρω!Απλα την λατρευω εχω κανει και ενα ποστ για αυτην ,θα το βρειτε εδω ( http://beautybyxara.blogspot.gr/2012/09/h-bb-cream-garnier.html  ) 
Αλλο ενα προιον που αγορασα απο εκει ειναι ενα concealer , προκεται για το Fit me της Maybelline , πρωτη φορα το αγοραζω αλλα μεχρι στιγμης οσες φορες το φορεσα μου φαινεται πολυ ωραιο, ειναι ακριβως αυτο που θελω , δηλαδη παρεχει μια καλη καλυψη , φωτιζει την περιοχη και δεν καθεται στις λεπτες γραμμουλες, νουμερο-αποχρωση 15 .Τιμη: 8 ευρω. Μου θυμιζει αυτο που χρησιμοποιουσα πριν παρω αυτο της Radiant , αναλογο ποστ εδω ( http://beautybyxara.blogspot.gr/2012/11/radiantbaseconcealer_7868.html ).

Επομενη σταση ? μαγαζακι τυπου ολα 1 ευρω! Εκει πηρα για αλλη μια φορα μια την τετραπλη παλετα με ρουζ απο την Jully Rose, σιγουρα θα εχετε δει σε αλλα ποστ που εχω κανει με μακιγιαζ οτι την χρησιμοποιω συνεχεια, εχουν πολυ καλη αποδοση και διαρκεια.Τιμη : 1 ευρω.

Απο το ιδιο μαγαζακι πηρα επισης δυο κραγιονακια , της εταιριας Paris memories, ειχα ξανα παρει απο αυτην την εταιρια , πολυ ωραια κραγιον ενυδατικα μενουν ,ωρες τουλαχιστον σε μενα ,μυριζουν ευχαριστα. Η συσκευασια τους δεν ειναι και τοσο καλη ,νουμερακι δεν γραφουν πανω μονο εκει εγραφε στο tester , οπως σας ειπα πηρα δυο το πρωτο το κοκκινο γραφει απλα τελεια οπως ακριβως δειχνει και δεν χρειαζεται να παλεβεις εκει 800 ωρες να βγει το κοκκινο που δειχνει, το δευτερο ειναι το ροζ της Barbie που λεμε αλλα δεν ειναι σαν το κοκκινο δηλαδη θελει λιγο κοπο για να δειξει.Τιμη: 1 ευρω το καθενα!
Ναιιι οκ ,τελευταιο προιον (απο καλλυτνικα).. τι αλλο? Μασκαρα και ποια μασκαρα? η αγαπημενη μου της Amy's cosmetics- XXL volume mascara..Μα δεν μπορουσα να φυγω χωρις να εχω και μια  τριτη καβαντζα απο αυτη :P , δεν εχω να πω κατι για αυτη απλα την αγαπω δεν την αλλαζω με καμια,  εχω κανει και ενα ποστ για αυτην αν θελετε μπειτε εδω ( http://beautybyxara.blogspot.gr/2013/08/amys-cosmetics-mascara-review.html ) Τιμη : 1,80!
Επισης παρειγγηλα και ενα κινητο μεσω ιντερνετ απο το http://www.e-shop.gr/  με δυο καρτες .Τιμη 70 ευρω. Δειτε το!

 Και το πραγματικα τελευταιο προιον ειναι κατι παπουτσια Converse μπλε, τα οποια δεν μπορω να σας δειξω φωτο γιατι ειχα παει Γιαννενα και ειχα βγει εξω και εβρεξε ,ετσι επεστρεψα στην πολη μου με αλλα γιατι ηταν βρεγμενα.Τιμη 50 ευρω στις εκπτωσεις.

Αυτα ηταν λοιπον τα πραγματακια που αγορασα . Τωρα οπως σας ειπα και στην αρχη θα σας πω καποια πραγματα που θελω να αγορασω ακομη!
My Wish list :1. Μπουφαν , 2. Κολαν!

Αυτα απο μενα !Τεραστιο ποστ ετσι?! Ελπιζω να μην σας κουρασα με την πολυλογια μου :P , θελω να μου γραψετε απο κατω την γνωμη σας για αυτα που πηρα, αν εχετε κατι απο αυτα καθως και οτι αλλο θελετε!
Θα τα πουμε συντομα...Φιλακιααα <3

10 σχόλια:

  1. Καλο ταξίδι στα όμορφα Ιωάννινα,πολύ όμορφα όλα,θέλω και εγώ να δοκιμάσω το concealer FIT μιας και έχω ακούσει τα καλύτερα,αλλά τώρα έχω το illuminator της radiant και θα δυσκολευτώ να το αλλάξω μου φαίνεται! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω παρα πολυ :) ..και εγω αυτο ειχα πριν!Φιλιαα.

      Διαγραφή
  2. καλό ταξίδι και καλή φοιτητική ζωή!!!εγώ πως δεν έχω πετύχει ποτέ τις σκιες!θα είμαι πιο προσεκτική άλλη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ συνονοματη :)..δεν εχω βρει μονο σκιες αλλα και αλλα καλυντικα και συνηθως τα βρισκω στο σουπερ μαρκετ Βεροπουλος!

      Διαγραφή
  3. Καλό ταξίδι & καλή φοιτητική ζωή! Να περάσεις τέλεια & ξεφρενα! :)
    Ωραίο beauty post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kali arxi stin foititiki s zwi!ola n pane yperoxa!kai poli omorfa pragmataki!
    exeis kai vraveiaki ap mena...tha to vreis edw:

    http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/2013/09/liebster-award1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια!!! και για το βραβειακι, το εχω κανει ηδη , δες εδω http://beautybyxara.blogspot.gr/2013/08/liebster-blog-award.html

      Διαγραφή