Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

All about lip balm ♚

Γεια σας κοριτσια....
Το σημερινο ποστ απο οτι ειδατε και απο τον τιτλο εχει να κανει με τα πολυαγαπημενα lip balm....τωρα μεταξυ μας και ποια δεν εχει δοκιμασει ? Εγω προσωπικα τα λατρευω...Τα χειλι μας ειναι πολυ ευαλωτα τοσο το χειμωνα λογω του κρυου επειδη σκανε οσο και το καλοκαιρι , ετσι ερχετε αυτο το προιον να τα φροντισει και να τα περιποιηθει οπως μονο αυτο ξερει, επουλωνει καποιο σκασιμο στα χειλι μας , αλλα προστατευει και για να μην γινει καν ,εφοσον το εχουμε βαλει πριν το ''κακο''.Δινει στα χειλι την καταλληλη ενυδατωση που αυτα χρειαζονται και τα αφηνει τοσο βελουδινα!Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι πλεον εχουν βγει πολλα τετοια σε πολλες χαριτωμενες συσκευασιες, σε ονειρεμενες μυρωδιες και σε διαφορετικα χρωματα ,που μπορουμε να διαλεξουμε αναλογα με τις προθεσεις και το γουστο μας .Ας δουμε μαζι καποιες αξιολατρευτες συσκευασιες lip balm απο το internet!!!
Στην κατοχη μου εχω αρκετα μιας και τα αγαπω!Το αγαπημενο μου ομως lip balm ηταν ενα που ειχα αγορασει απο καταστημα τυπου ολα 1 ευρω και ερχονταν σε μια πολυ χαριτωμενη συσκευασια , ενα μηλο ,ανοιγε και απο την μια πλευρα ειχε ροζ χρωμα και απο την αλλη κοκκινο, μυριζε φρουτενια.. πραγματικαααα υπεροχο.Οσες φιλες το ειχαν δει με ρωτουσαν που το ειχα αγορασει , το κακο ειναι οτι μου εχει τελειωσει και δεν το εχω ξανα βρει :( .Ετσι, χρησιμοποιω απλη σπιτικη κεραλοιφη που ειναι οτι πρεπει για lip balm και μου αρεσει πολυ γιατι ειναι πολυχρηστικη (εαν θελετε να μαθετε πως αλλιως την χρησιμοποιω αφηστε μου απο κατω σχολιο για να κανω καποιο ποστ!
Αυτα απο μενα και για σημερα, ελπιζω να σας αρεσε αυτο το ποστ , πειτε μου σε σχολιο ποιο ειναι το δικο σας αγαπημενο lip balm η αν εχετε πετυχει καπου το δικο μου αγαπημενο...

Θα τα πουμε συντομα...Φιλακιααα <3

8 σχόλια:

  1. Πανέμορφες οι συσκευασίες <3
    Αγαπώ και εγώ τα lip balm και πραγματικά έχω γεμίσει το σπίτι με αυτά!
    Αγαπημένο μου lip balm είναι το Tender Care της Oriflame με άρωμα αμύγδαλο, αλλά και βανίλια.. :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τοσο χαριτωμενες! Το εχω δοκιμασει , πολυ καλο! :)

      Διαγραφή
  2. Γιααα πες για την κεραλοιφή, πρώτη φορά το ακούω!

    Φιλιά!

    http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ενα προιον που εμενα προσωπικα με εχει βολεψει παρα πολυ! Θα ετοιμασω ποστ που θα εξηγω τα παντα.. μεχρι τοτε φιλιαα :)

      Διαγραφή
  3. Μα τι τέλειες συσκευασίες!
    Και εγώ είμαι fan πολύ των lip balms!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεμ ειναι να μην τις θες ολες μετα?! Αφου ειναι αξιαγαπητα ;)

      Διαγραφή
  4. Αυτά τα lip balms να μην είναι ποτέ αρκετά???
    Έχεις βραβειάκιιι!!
    http://soundtrackofmy-e-life.blogspot.gr/2013/08/liebster-blog-award.html?showComment=1377684191040#c1825454779494748391

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτε ομως! Ευχαριστωωω παρα πολυ που με επελεξες το εχω κανει αυτο το tag βραβειο ηδη! :)

      Διαγραφή