Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

♡ Summer night makeup look!!! #2 ♡

Γεια σας κουκλες μου.....
Σε αυτο το ποστ θα σας δειξω βημα -βημα αλλο ενα βραδυνο μακιγιαζ για το καλοκαιρι , το οποιο ειναι σε πετρολ- καφε τονους!
Ξεκιναμε με την βαση μας ! Απλωνουμε το foundation , βαζουμε το concealer μας για να καλυψουμε και να φωτισουμε την περιοχη κατω απο τα ματια , επειτα απλωνουμε σε ολο το κινητο βλεφαρο την βαση για τις σκιες για μεγαλυτερη διαρκεια .Τελος βαζουμε πουδρα στα σημεια που εχουμε περισσοτερη λιπαροτητα .





Συνεχιζουμε απλωνοντας σε ολο το κινητο βλεφαρο μια πετρολ ανοιχτη σκια *1*....Μετα με ενα αλλο πινελακι περνουμε μια καφε σκια και την βαζουμε στην εξωτερικη γωνια του ματιου και σβηνουμε προς τα μεσα *2* , επειτα παλι με ενα αλλο καθαρο πινελο διαλεγουμε ενα μπεζ χρωμα για να φωτισουμε το σημειο κατω απο τα φρυδι μας και την εσωτερικη γωνια του ματιου *3* ... Για να ολοκληρωσουμε με τα ματια βαζουμε eyeliner και φυσικα μασκαρααα!


Σειρα εχουν τα μαγουλα μας... Πρωτα βαζουμε bronzer *1* και επειτα ρουζ *2* ...Τελειωνουμε το μακιγιαζ βαζοντας ενα απαλο ροζ-κοραλι κραγιον στα χειλι μας!






Αυτο ειναι και το τελικο αποτελεσμα! Ελπιζω να σας αρεσε , περιμενω απο κατω σχολιο με τις εντυπωσεις σας και επισης να μου γραψετε τι θελετε να δειτε στο επομενο ποστ !

Θα τα πουμε συντομααα! Φιλακιααααα :) <3

13 σχόλια:

  1. Πανέμορφο μακιγιάζ..και αυτά τα χρώματα σου πάνε πολύ.!
    Φιλιά πολλά.!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! Και κάτι ακόμα. Μήπως μπορείς να κάνεις ένα review για την μάσκαρα της Amy's Cosmetics? Θα ήθελα να δώ το βουρτσάκι της, να μάθω τιμή και αν γίνεται να δώ ένα πριν και μετά! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο μακιγιάζ και άκρως καλοκαιρινό! Δε θα μπορούσα να μη σχολιάσω τα υπέροχα μάτια σου και τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες!! Φτου φτου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε επέλεξα μαζί με άλλα έξι blogs για το βραβείο Liebster Blog!
    http://lovelyxreviews.blogspot.gr/2013/08/award-liebster-blog.html

    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο κραγιόν και μακιγιάζ :D

    http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή