Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Radiant~~base+concealer!!!!!! :)

Γεια σας κοριτσιαααα ^_^ ,τι κανετε???Ελπιζω να ειστε καλα-οπως και εγω <3
Σημερα θα σας μιλησω για δυο προιοντα της Radiant που τα αγαπω και με εχουν βολεψει παρα πολυ απο τοτε που τα χρησιμοποιω!!!!!
Λοιπον το πρωτο προιον ειναι μια βαση και λεγεται ''matt finιsh-transparent base'' θα σας βαλω απο κατω φωτο για να την δειτε ,την εχω αγορασει απο το Hondos Center της περιοχης μου,εδω και μερικους μηνες(6-7),η τιμη του ειναι απο οτι θυμαμαι στα 17 ευρω ..Ενταξει δεν ειναι οικονομικη αλλα πιστεψτε με αξιζει τα λεφτα της τουλαχιστον για εμενα για τον δικο μου τυπο δερματος ειναι οτι πρεπει ,αλλα και σε αλλα ατομα που την εχω δοκμασει δεν εχω διακρινει κατι αρνητικο,το μονο που ισως δεν θα σας αρεσει ειναι οτι η συσταση της ειναι πολυ σιλικονουχα,εμενα αυτο δεν με ενοχλει γιατι εχω κανονικη επιδερμιδα σε ατομα ομως που εχουν πολυ λιπαρη επιδερμιδα ισως δεν κανει,περιεχει 30ml και επισης χρειαζεται πολυ μικρη ποσοτητα για ολο το προσωπο ,εμενα δεν μου εχει τελειωσει ακομη και την εχω τοσο καιρο ;) ...Αλλο ενα θετικο ειναι οτι καλυπτει τους πορους!!!!!
Το επομενο προιον ειναι το concealer ,το εχω αγορασει εδω και 1-2 μηνες περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη ,παλι απο το Hondos Center της περιοχης μου,η τιμη του ειναι στα 15 ευρω,περιεχει 8ml και ενταξει τι αλλο να πω ειναι τελειοοοοο πραγματικα αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του μια δοκιμη σε ενα καταστημα θα σας πεισει ,για εμενα καλυπτει τελεια... οκ δεν εχω τρομερο προβλημα με μαυρους κυκλους αλλα αυτο που εχω το καλυπτει επισης φωτιζει πολυ ομορφα την περιοχη κατω απο τα ματια ^_^ δεν δημιουργει αυτες τις γραμμουλες κατω απο τα ματια μετα απο ωρες ,δηλαδη δεν μαζευεται το προιον εκει οπως γινεται με τα πιο πολλα concealer...
Αυταααα για σημερα :).....Ελπιζω να σας βοηθησα ,να μου γραψεται απο κατω και εσεις το αγαπημενο σας κονσιλερ και βαση!!!!!!!!Θα τα πουμε συντομα,φιλακιααα πολλα~απο το ομορφο Αγρίνιο~ <3

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Το concealer το είχα αγοράσει πριν πάρα πολύ καιρό και τώρα μου έχει τελειώσει και δεν πετάω ακόμη την συσκευασία για να μην ξεχάσω να το ξανά αγοράσω! Όντως είναι πάρα πολύ καλό concealer και αξίζει τα λεφτά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Μαρια!!!! Χαιρομαι που το εχεις δοκιμασει ,γιατι ειναι τελειο :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το concealer θέλω πολύ καιρό να το δοκιμάσω!!! Μ'αρέσουν αυτά που φωτίζουν όμορφα και φυσικά την περιοχή κάτω από τα μάτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο radiant εχω αγορασει ενα nude-beige κραγιον παρα πολυ ωραιο κ επι τη ευκαιρια η κοπελα στα hondos με μακιγιαρισε και δοκιμασα ετσι κονσιλερ κ μεικ απ μου αρεσαν πολυ εχουν πολυ καλη καλυψη -ισως στα ορια να μου πεφτει εμενα προσωπικα λιγο βαρυ -
    το αγαπημενο μου κονσιλερ ειναι το fit me maybelline αυτο τον καιρο κ απο βαση χρησιμοποιω vichy dermablend μιας κ ακολουθω θεραπεια απο δερματολογο κ αποφευγω να βαζω πολλα πολλα μεχρι να ολοκληρωθει..

    πολυ ομορφο το μπλογκ σου,εγινα αναγνωστρια αν θες δες κ το δικο μου
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι γ'αυτο ισως να μην κανει ,παντως θα σου προτεινα να πας να το δοκιμασεις παλι το συγκεκριμενο concealer!!!!!Tο fit me maybelline,το εχω δοκιμασει καθως εψαχνα concealer αλλα κατεληξα σε αυτο της radiant ~την βαση δεν την εχω δοκιμασει..Ευχαριστωω πολυ <3 παωω αμεσως!!! :)

      Διαγραφή
  4. Poly wraio to post soy!
    Exw ki egw to conciler auto kai eimai poly ikanopoiimenh!
    An thes des kai to diko moy blog kai gine melos!
    Filia,
    Maria apo mariakhouri.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Χαρά ! και εγώ έχω μιλήσει με δικό μου post για το transparet base γιατί και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτό το προιόν ! το concealer το έχω δοκιμάσει και είναι πραγματικά τέλειο και θέλω να το αγοράσω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή