Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Αγαπημένη μάσκαρα+ ενα ''δώρακι'''!!!!! ^_^

Γειάααα σας κορίτσια,τι κάνετε? Ελπίζω να περάσετε μια όμορφη μερα!!!!!!
Σημερα απο οτι καταλαβατε και απο τον τιτλο αρχικα θα σας μιλησω για την αγαπημενη μου μασκαρα ,που υπεραγαπω και ειναι η '''power curl mascara-Oriflame ''' και μοιαζει καπως ετσι
εχει ενα τελειο βουρτσακι που ξεχασα να το βγαλω φωτο για να το δειτε...Εγω εχω αρκετα μεγαλες και πυκνες βλεφαριδες και δεν χρησιμοποιω ψαλιδι γιατι ειναι απο μονες τους γυρισμενες ...και τωραααα θα πειτε ε αφου εσυ τα εχεις ολα αυτα οποια και να χρησιμοποιουσες το ιδιο 8α ηταν κ'ομως δεν ειναι το ιδιο εχω χρησιμοποιησει πολλες μεχρι τωρα αλλα σαν αυτη καμια!!! Επισης δεν ειναι μονο δικια μου γνωμη την εχω δοκιμασει και σε φιλες μου και ενθουσιαστηκαν ,κανει τελειο διαχωρισμο στις βλεφαριδες ,δινει ογκο και της συκωνει οποτε και να μην χρησιμοποιησετε ψαλιδι δεν πειραζει γιατι τις κραταει  δεν βαζεται την μασκαρα και μετα απο λιγο πεφτουν οπως καποιες αλλες που εχω δοκιμασει . Ο λογος που την υπεραγαπω ειναι για ολα αυτα που προανεφερα αλλα περισσοτερο για τον διαχωρισμο γιατι εχω πυκνες βλεφαριδες και οποια μασκαρα ειχα δοκιμασει τις κολουσε μεταξυ τους και γινονταν χαλια και εγω αναγκαζομουν να τις διαχωρισω με οδοντογλυφιδα ,και αυτο το πραγμα πολυ με νευριαζε ,μεχρι που μια φιλη μου ,μου εκανε δωρο αυτη την μασκαρα που απο την πρωτη δοκιμη ενθουσιαστηκα και την λατρεψα....Εσας ποια ειναι η αγαπημενη σας μασκαρα??? θα ηθελα πολυ να μαθω και ισως να την δοκιμασω , παντως αυτη την συγκεκριμενη δεν νομιζω να την αλλαξω με καμια αλλη...Μια δοκιμη θα σας πεισει ;) ...
KAIIIII τωρα το ''δωρακι'' που σας γραφω στον τιτλο , και ειναι αυτο

 πως το αποκτησα??? απλοο πηγα στην σελιδα στο facebook '''My Beautique''' πατησα like στην σελιδα αυτη εκανα εγγραφη (καπου θα δειτε γραφει διπλα απο τις φωτογραφιες εγγραφη στο club ) συμπληρωσα την φορμα που δειχνει και ετοιμοοο!!!! το επομενο βημα ηταν να παω σε ενα καταστημα Hondos Center και να πω οτι ειμαι μελος '''My Beautique''' τοτε μου εδωσαν δωρακι μια κασετινα max factor και ενα μπερλοκ με το οποιο απο εδω και περα θα εχω διαφορες προσφορες σε διαφορες εταιριες απο τα Hondos Center και δειχνοντας το θα μπορω να εχω αυτα τα προνομια ,αν πατε και στην σελιδα αυτη που σας ειπα θα ενημερωθειτε πληρως και μονες σας ...Φυσικα ειπα και στις φιλες μου να το κανουν και το εκαναν και πηραν και αυτες αυτα τα υπεροχα ''δωρακια'',καντε το και εσεις λοιπον και απο τι βλεπετε δεν θα χασετε!!!!!!!!
Σας φιλω!!!Θα τα πουμε συντομααααα <3



6 σχόλια:

  1. Γεια σου! Ωραια μασκαρα αυτη της Oriflame! Εχω ποσταρει κι εγω στο blog μου τα πινελα αυτης της σειρας! Αν θες ρίξε μια ματια!
    http://mariakhouri.blogspot.gr/2012/10/september-favorites.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την μάσκαρα δεν την έχω δοκιμάσει αλλά τα πινέλα και το κλειδί και μαζί και την κάρτα του My Beautique τα έχω πάρει κι εγώ, αν και με δυσκολία! Είχα γράψει και σχετικό post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου τα πηρες ενταξει αυτο μετραει :),θα τσεκαρω το post σου αμεσως!!!!!!

      Διαγραφή
  3. eXEIS BRABEIAKIA AN THES PERNA NA TA PAREIS
    http://vanessaandbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή