Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Easter haul !!!

Γεια σας κοριτσια μου ..Χρονια πολλα , Χριστος Ανεστη!!!!

Σε αυτο το ποστ θα σας δειξω τα πραγματακια που πηρα η μου εκαναν δωρο αυτο το πασχα..
Ας ξεκινησουμε απο καποια καλλυντικα τα οποια χρειαζομουν που αγορασα απο το Hondos Center και απο το Sephora ,εκτος απο αυτα τα καλλυντικα εχω παρει και τρια κραγιον απο την Lovie που σας εδειξα σε προηγουμενο post.
Μια μασκαρα απο Sephora με μεγαλο βουρτσακι και μου αρεσει αρκετα μεχρι στιγμης βεβαια ξηραινει τις βλεφαριδες πολυ.Ενα πινελο απο Radiant για να βαζω ρουζ , πολυ καλο πινελο .Για δευτερη φορα πηρα το concealer της Maybelline -το Fit me στην αποχρωση 15 σας εχω γραψει για αυτο το προιον σε προηγουμενο ποστ το αγαπω μου αρεσει παρα πολυ γιατι καλυπτει χωρις να αφηνει γραμμουλες κατω απο τα ματια και φωτιζει πολυ ομορφα την περιοχη .Αλλο ενα προιον που το ξανα αγοραζω για πολλοστη φορα γιατι απλα το αγαπω ειναι η ΒΒ της Garnier σε αποχρωση light που εμενα με βολευει και για foundation και για την ΒΒ αυτη εχω κανει αναλογο ποστ.

Οπως σας εχω πει και παλαιοτερα τρωω τα νυχια μου οποτε τωρα για το πασχα ηθελα να παρω ψευτικα να βαλω πηρα λοιπον αυτα απο τα Jumbo που ειναι απλα και αυτη τη κολλα , τα εκοψα στο μεγεθος που ηθελα τα λιμαρα εβαλα κολλα στο νυχι και τα κολλησα ενα ενα και μετα τα εβαψα μου κρατησαν 3-4 μερες οποτε μια χαρα !Τα προτιμω συχνα !





Σε προηγουμενο ποστ που σας ειχα δειξει την σειρα καθαρισμου απο την Bioten σας ειχα πει οτι το ντεμακιγιαζ ματιων δεν μου πολυ αρεσε ετσι αφου τελειωσε ηθελα να δοκιμασω καποιο αλλο .Ετσι πηγα σε ενα σουπερ μαρκετ και επελεξα αυτο απο την Garnier που ηταν πολυ οικομομικο , το δοκιμαζω τωρα εδω και 4 μερες και μου αρεσει παρα πολυ χρειαζεται λιγο προιον καθως και οχι πολυ τριψιμο και χωρις να τζουζει τα ματια .




Πηρα αυτη εδω την ψιλομεση φουστα απο bershka τωρα για το Πασχα που ειναι πολυ ομορφη με λουλουδακια , μου αρεσει πολυ!








Αυτη εδω η υπεροχη μπλουζα ειναι δωρο ειναι πλεκτη και κατω εχει δαντελα ειναι τελειο χρωμα το βλεπετε αλλωστε ηθελα μια τετοια μπλουζα για τωρα την ανοιξη για να την φοραω με ενα φανελακι η μπουστακι ασπρο απο μεσα με τζιν απο κατω η σορτσακι τζιν ετσι το εχω φανταστει :)





Αλλο ενα δωρακι και αυτη την φορα αξεσουαρ ειναι ενα υπεροχο ασημι κολιε και αυτα τα σκουλαρικα τα οποια τα φορεσα την ανασταση με τζιν πουκαμισο κουμπομενο μεχρι πανω απεξω αυτο και απο κατω την φουστα την ψιλομεση με τα λουλουδια , και αυτα τα σκουλαρικια τα ασπρα με ασημι γυρω γυρω .



 Συνεχιζουμε με ''μπιχλιμπιδια '' ειναι δυο δαχτυλιδια που τα φοραω μαζι ειναι σε χρυσο χρωμα και το ενα το φοραω πιο πανω στο δαχτυλο και απο οτι βλεπετε ειναι πολυ ομορφα.




Καιιιι ΝΑΙΙΙ επιτελους πηρα καινουρια γυαλια που ηθελα εδω και καιρο ειναι Rayban σε χρωμα καφε και μου αρεσουν απιστευτα πολυ!!!





...και τι αλλο λειπει απο αυτο εδω το πασχαλινο haul ?Μα φυσικα το πασχαλινο σοκολατενιο αυγο και η λαμπαδα μου !!!!! ^_^
Ελπιζω να σας αρεσαν τα πραγματακια που πηρα αυτο το Πασχα η μου εκαναν δωρο !
Θα τα πουμε συντομα!Να περνατε υπεροχα!!!
Φιλακιααα <3

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

LOVIE makeup products ♡

Γεια σας κοριτσια...
Ειμαι εδω με ενα ποστ για τα καλυντικα της Lovie .Προκειται για μια ελληνικη εταιρια με οικονομικα καλυντικα , ας δουμε τι εχω εγω στη συλλογη μου απο Lovie!

Οπως βλεπετε εχω 4 κραγιον , εκ των οποιων το ενα ειναι απο την παλια σειρα , τα νουμερακια ειναι : 1, 34, 38, 51. Μια μασκαρα μπλε και ενα ρουζακι το νουμερο 4.Τα κραγιον κοστιζουν 2 ευρω το καθε ενα καθως και η μασκαρα , το ρουζ δεν θυμαμαι αλλα και αυτο καπου στα 2-3 ευρω. Παμε να τα δουμε ομως λιγο πιο αναλυτικα!











Μμ ναι εδω εκανα ενα λαθος γιατι ξεχασα να σας δειξω στο χερι μου το νουμερο 51 που ειναι απο την παλια σειρα... αλλα εχω το ρουζ και τα 3 κραγιονακια. Ξεκινωντας με το ρουζ εχω να σας πω οτι δεν ενθουσιαστηκα γιατι εχει πολυ shimmer και γυαλιζει αρκετα, βεβαια η αποδοση του ειναι εξαιρετικα καλη , καλο ρουζακι αλλα οχι για καθε μερα,οσο για την συσκευασια του ετσι και ετσι. Και παμε στα κραγιον ωπου ολα ειναι ημιματ δηλαδη ειναι και ενυδατικα λιγο , καλης διαρκειας και με πολυ καλη αποδοση..Το Νο.1 ειναι το αγαπημενο μου κραγιον το εχω παρει αλλες 2 φορες απο την παλια σειρα εχει μια πολυ ωραια μπισκοτενια μυρωδια και ειναι το τελειο nude χρωμα.Το Νο.34 ειναι το ροζ της Barbie και εχει πιο φρουτενια και λουλουδατη μυρωδια ,δεν το εχω φορεσει πολλες φορες ακομη γιατι περιμενω να μαυρισω. Το Νο.38 ειναι ενα κοραλι-ροζ κραγιον αρκετα φωτεινο το αδικει η φωτογραφια πολυ και αυτο μυριζει φρουτενια-λουλουδατα.Οσο για την καινουρια συσκευασια ενταξει δεν εχω να πω κατι , τρελαθηκα μου αρεσει παρα πολυ(και δεν ανοιγουν στην τσαντα τα κραγιον οπως με την παλια συσκευασια).Τελος το Νο.51 με την παλια συσκευασια που δεν σας το εχω στο χερι μου ειναι ενα nude καφε χρωμα που το πηρα γιατι μου θυμιζε το Νο.1 αλλα οταν το φορεσα στα χειλι ,αθλιο-απογοητευτηκα... δεν το εχω φορεσει ποτε , ισως τωρα το καλοκαιρι με το μαυρισμα να φαινεται καλυτερα.

Το τελευταιο προιον που εχω απο τη Lovie ειναι αυτη εδω η μασκαρα .Ειναι ενα προσφατο αποκτημα και ειναι λιγο fail , διοτι καθως ειχα παει να παρω μια μασκαρα το πρωτο που μου συναιβει ηταν να μου πει η πωλητρια οτι σταματησαν την μασκαρα της Amy's Cosmetics (εμεινα και την κοιτουσα , της κανω τι εννοειται????...εχω κανει ποστ οτι ειναι η αγαπημενη μου και τι περνω χρονια τωρα).Το δευτερο : λεω οκ ας παρω να δοκιμασω μια αλλη και ειδα αυτη κλειστη η οποια δεν ειχε μπλε αυτοκολλητο να καταλαβω οτι ειναι μπλε και τη πηρα ...οταν πηγα σπιτι και την ακοιξα ομως ειδα οτι ηταν μια ωραιοτατη μπλε ηλεκτρικ μασκαρα .Εν τελει την κρατησα αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομη .





Αυτααα λοιπον απο μενα ,ελπιζω να μην σας κουρασα και να σας φανηκε ενδιαφερον. Εσας ποια ειναι η αποψη σας για αυτη την εταιρια ? εχετε καποια στη συλλογη σας?Θα χαρω πολυ να μου αφησετε σχολιο απο κατω..
Θα τα πουμε συντομα!
Φιλακιαα <3

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

• Bioten Review •

Γεια σας κοριτσιαα!
Αποφασισα να επιστρεψω μετα απο πολυ καιρο , με ενα ενα ποστ review για προιοντα προσωπου απο την Bioten!
Ας ξεκινησουμε...
Προκειται για αυτην εδω την σειρα για κανονικη-μεικτη επιδερμιδα χωρις paraben-paraffin-colorant-soap και 100% natural , ειναι το gel καθαρισμου, η θρεπτικη λοσιον ντεμακιγιαζ ματιων και η κρεμα προσωπου. Αρχισα να χρησιμοποιω αυτα τα προιοντα πριν ενα μηνα περιπου και εχω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενη μιας και στο παρελθον δεν πολυ χρησιμοποιουσα προιοντα περιποιησης προσωπου και για την τιμη τους..σκιζουν!

Να παρουμε ομως το καθε προιον ξεχωριστα..και αρχιζουμε με το gel καθαρισμου με εκχυλισμα κυδωνιου.


Το χρησιμοποιω καθημερινα σχεδον και εχω παρατηρησει πως οταν το εφαρμοζω και αρχιζω το ''τριψιμο'' ειναι πολυ γλιωδες το προιον(εμενα αυτο μου αρεσει) και εχει πολυ ευχαριστη μυρωδια οταν το ξεπλενω αφηνει το δερμα τοσο απαλο και φρεσκο θα ελεγα ,δεν ξηραινει καθολου την επιδερμιδα .Επισης το σημαντικοτερο δεν αφηνει καθολου ρυπους απο το μακιγιαζ .Οταν μου τελειωσει σιγουρα θα το ξανα προτιμησω γιατι ειναι και πολυ οικονομικο.








Συνεχιζουμε με την θρεπτικη λοσιον ντεμακιγιαζ ματιων με εκχυλισμα βαμβακιου....

Αυτο το προιον το εφαρμοζω σε δισκους ντεμακιγιαζ και συνηθως χρησιμοποιω 3 , οι 2 για το ενα ματι ξεχωριστα μπρος -πισω και ο τριτος απο την μια πλευρα για το ενα ματι και απο την αλλη για το αλλο ματι!Η πωλητρια μου ειχε πει να κανω κινησεις απο πανω προς τα κατω και να μην το τριβω εγω ομως ετσι δεν ειδα αποτελεσμα γιατι βαζω και αρκετη μασκαρα ενω ειδα οτι οταν το τριβω με απαλες κινησεις καλυτερο αποτελεσμα, παλι βεβαια δεν αφαιρουσε τελειως τη μασκαρα κατι ελαχιστο εμενε παντα.Δεν ειμαι αρκετα ευχαριστημενη αν και για τα λεφτα του κανει πολυ καλη δουλεια ,ισως να το ξανα παρω γιατι μου τελειωνει .




Τελος η κρεμα προσωπου 24ωρης ενυδατωσης !

Αχ τι να πω για αυτη τι κρεμα?! Την λατρεψα απο την πρωτη εφαρμογη ,η μυρωδια της μου αρεσει παρα πολυ, ενυδατωνει παρα πολυ καλα την δικη μου επιδερμιδα και την αφηνει τοσο αναζωγονημενη.Δεν μου ειναι καθολου λιπαρη αλλα και για οσο καιρο την χρησιμοποιω δεν εχω παρατηρησει καθολου ξηροτητα .Σιγουρα θα την ξανα παρω!







Λοιπον κοριτσια μου αυτη ηταν η γνωμη μου για τα προιοντα περιποιησης προσωπου απο την Bioten !Ελπιζω να σας αρεσε και να σας φανηκε χρησιμο.Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο καλυτερο εσεις?Τα εχετε δοκιμασει ?...Μου ελειψε πολυ το blog μου , τι λετε εσεις-να ξανα αρχισω?Εγωωω λεω ΝΑΙΙΙ..Αφηστε μου απο κατω σχολιο!
Θα τα πουμε συντομα ..
Σας φιλω <3