Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Liebster Award!

Γεια σας κοριτσια.!Λοιπον...το liebster award ειναι ενα 'tag' βραβειο το οποιο απευθυνεται σε blogs που εχουν λιγοτερα απο 200 μελη.Σε εμενα αυτο το βραβειο μου το εδωσαν δυο κοπελες και της ευχαριστω παρα πολυ, αρχικα η Ελενα απο το blog http://beautybyelena1.blogspot.gr/  και μετα απο λιγες μερες η Ναταλια απο το blog http://glaminthebeauty.blogspot.gr/  , εχω να πω οτι παρατηρησα καποιες διαφορες σε αυτο το 'παιχνιδι'  καθως η Ναταλια εκτος απο τις απαντησεις που εδωσε στις ερωτησεις ειπε και 11 πραγματα για εκεινη αφου ηταν ενας απο τους κανονες!Δεν ξερω ποιος ειναι ο σωστος τροπος αλλα επειδη με εκανε tag πρωτη η Ελενα θα διαλεξω εκεινον τον τροπο!
 
Kανόνες :

  • Πρέπει να απαντήσεις στις 11 ερωτήσεις που κάνει το άτομο που σου έχει δώσει το βραβείο.
  • Πρέπει να δώσεις το βραβείο σε άλλα 11 blog που έχουν λιγότερα από 200 μέλη και να κάνεις και εσύ με τη σειρά σου 11 ερωτήσεις.
  • Πρέπει να ενημερώσεις τα άτομα στα οποία δίνεις το βραβείο.

Ερωτησεις / Απαντησεις :

1.Προτιμας χαμηλα παπουτσια;Η τα τακουνια; -Προτιμω τα τακουνια ,αλλα στην καθημερινοτητα αυτο δεν ειναι εφικτο οποτε περισσοτερο φοραω χαμηλα.

2.Τι θα ηθελες να αλλαξεις στον εαυτο σου εαν μπορουσες; -Τον εγωισμο μου.

3.Τρια πραγματα που θα ηθελες να εχεις μαζι σου σε ενα ερημο νησι; -Το αγορι μου, γλυκα και μουσικη!

4.Εχεις καποιο ιδιαιτερο ταλεντο; -Μμ ιδιαιτερο? νομιζω πως οχι.

5.Αγαπημενο χρωμα κραγιον και απο ποια εταιρια; - Ενα nude χρωμα το no.1 η εταιρια εχει σβηστει αλλα νομιζω πως ειναι της lovie.

6.Θα ηθελες να γινοσουν διασημη και αιτιολογησε μου τον λογο; -Ναι θα ηθελα , ο λογος ειναι φυσικα τα χρηματα=ρουχα+καλλυντικα κ.λ.π.

7.Αγαπημενος σχεδιαστης μοδας; -Marc Jacobs!

8.Προτιμας mac η sephora; -MAC!!

9.Προτιμας μασκαρα ή ψευτικες βλεφαριδες; -Μασκαρα γιατι εχω αρκετα μεγαλες βλεφαριδες και τις ψευτικες δεν τις χρειαζομαι.

10.Πρωτο φιλι; -Αστεια κατασταση.

11.Η πιο ντροπιαστικη στιγμη; -Οταν γνωρισα τους γονεις του αγοριου μου.

Αυτες ηταν οι απαντησεις μου στις ερωτησεις που εκανε η Ελενα!Με την σειρα μου θα δωσω αυτο το βραβειο,σε καποια blog που σιγουρα δεν ειναι 11 :

http://anastasiawall.blogspot.gr/
http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/
http://soundtrackofmy-e-life.blogspot.gr/
http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/
http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

Οι δικες μου ερωτησεις :
1.Αγαπημενη bloger and youtuber?
2.Ποιο ειδος μουσικης προτιμας?
3.Αγαπημενη μαρκα καλλυντικων?
4.Ποσο χρονων εισε?
5.Τι ζωδιο εισε?
6.Αγαπημενη χωρα ?
7.Γλυκο η αλμηρο?
8.Καλυτερη φιλη/φιλος?
9.Κραγιον ή lipgloss?
10.Πιστευεις στον ερωτα με την πρωτη ματια?
11.Τι υψος εχεις?

Αυτο ηταν λοιπον το σημερινο ποστ, ελπιζω να σας φανηκε ενδιαφερον !Πειτε μου απο κατω αν εχουμε καποια κοινα καθως και οτι αλλο θελετε..
Θα τα πουμε συντομα!!Φιλακια πολλα <3

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

$ HAULLL $ , mini review and my wish list!!!

Γεια σας κοριτσια <3 , ο λογος που καθυστερω να κανω ποστ ειναι επειδη μετακομιζω Γιαννενα λογω σπουδων και σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα θα παω μονιμα εκει γιατι θα αρχισει η σχολη μου (επιτελους :D ) , ηδη ψαχνω για laptop ωστε να μπορω να σας κανω ποστ! Το σημερινο ποστ θα περιεχει πολλα , αρχικα θα σας δειξω καποια πραγματα που πηρα πρoσφατα ωπου για το καθε ενα θα κανω μια περιγραφη και θα λεω την αποψη μου και επειτα θα σας γραψω καποια καλουδια που θελω να αγορασω ακομη (''Wish list'') !
Αρχικα θα σας δειξω δυο αγαπημενες πλεον παλετουλες τις οποιες δεν αγορασα ακριβως. Ακουστε .. τις ειχε δωρο με τις σερβιετες (Every day) το διπλο κουτακι!Εχω παρει και αλλα προιοντα ετσι που ειναι της εταιριας PURE( σας εχω μιλησει για μια αγαπημενη πουδρα της εταιριας αυτης θα βρειτε το ποστ εδω( http://beautybyxara.blogspot.gr/2013/08/my-favourites-powder.html ) .Οταν το ειδα πηρα δυο τετοια διπλα κουτια δηλαδη 2 παλετες η μια στο νουμερο 4 και η αλλη στο 5 , πιο πολυ εχω χρησιμοποιησει την 5* και εχω να πω οτι εχει εκπληκτικη αποδοση και διαρκεια , δεν εχει ιδαιτερη μυρωδια , ερχεται σε μια ωραια συσκευασια, απο εξω δειχνει με ενα αυτοκολλητο τα χρωματα και μεσα εχει καθρευτακι, ενα πινελακι και 5 σκιες.Πολυ πρακτικη αλλα λιγο δυσκολη στο ανοιγμα!
Επομενο προιον eyeliner , ουτε αυτο το αγορασα μου το χαρισε μια φιλη που δεν το ηθελε, προκειται για το extreme black eye marker long lasting stylo liner απο την Erre due , ειναι σαν στυλο, εχει ενα πολυ ωραιο σφουγγαρακι, εχει μια περιεργη μυρωδια αλλα οχι εντονη , κραταει αρκετες ωρες και ουτε φευγει ουτε τιποτα το κακο με αυτο ειναι οτι αν δεν το εχω καπου αναποδα γυρισμενο δηλαδη με την μυτι προς τα κατω μετα πρεπει να το κρατησω καποια δευτερολεπτα, αλλιως δεν βγαζει εντονο μαυρο οπως ειναι κανονικα αλλα βγαζει γκρι.
Εδω και καιρο εψαχνα μια μαυρη τσαντα και δεν εβρισκα καποια να με ικανοποιει , ωσπου μια μερα ειχα παει στην λαικη αγορα με την μαμα μου και ηταν ενας που υποτιθεται πουλουσε τσαντες δερματινες κοιταζω ολες μια και μια τελεια κομματια...το ματι μου επεσε πανω σε μια μπεζ του λεω την εχετε σε μαυρη , την ειχε ...εεε αυτο ηταν την πηρα . Τωρα κατα ποσο ειναι δερματινη δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι οτι με εχει βολεψει .Τιμη: 10 ευρω!(την φοραω με το μακρυ λουρι- χιαστι).
Και ας ξανα γυρισουμε στα καλλυντικα! Πηγα μια βολτα απο τα Hondos Center της περιοχης μου και αρχικα αγορασα για αλλη μια φορα την πολυαγαπημενη BB cream της Garnier στην αποχρωση light .Τιμη: 10 ευρω!Απλα την λατρευω εχω κανει και ενα ποστ για αυτην ,θα το βρειτε εδω ( http://beautybyxara.blogspot.gr/2012/09/h-bb-cream-garnier.html  ) 
Αλλο ενα προιον που αγορασα απο εκει ειναι ενα concealer , προκεται για το Fit me της Maybelline , πρωτη φορα το αγοραζω αλλα μεχρι στιγμης οσες φορες το φορεσα μου φαινεται πολυ ωραιο, ειναι ακριβως αυτο που θελω , δηλαδη παρεχει μια καλη καλυψη , φωτιζει την περιοχη και δεν καθεται στις λεπτες γραμμουλες, νουμερο-αποχρωση 15 .Τιμη: 8 ευρω. Μου θυμιζει αυτο που χρησιμοποιουσα πριν παρω αυτο της Radiant , αναλογο ποστ εδω ( http://beautybyxara.blogspot.gr/2012/11/radiantbaseconcealer_7868.html ).

Επομενη σταση ? μαγαζακι τυπου ολα 1 ευρω! Εκει πηρα για αλλη μια φορα μια την τετραπλη παλετα με ρουζ απο την Jully Rose, σιγουρα θα εχετε δει σε αλλα ποστ που εχω κανει με μακιγιαζ οτι την χρησιμοποιω συνεχεια, εχουν πολυ καλη αποδοση και διαρκεια.Τιμη : 1 ευρω.

Απο το ιδιο μαγαζακι πηρα επισης δυο κραγιονακια , της εταιριας Paris memories, ειχα ξανα παρει απο αυτην την εταιρια , πολυ ωραια κραγιον ενυδατικα μενουν ,ωρες τουλαχιστον σε μενα ,μυριζουν ευχαριστα. Η συσκευασια τους δεν ειναι και τοσο καλη ,νουμερακι δεν γραφουν πανω μονο εκει εγραφε στο tester , οπως σας ειπα πηρα δυο το πρωτο το κοκκινο γραφει απλα τελεια οπως ακριβως δειχνει και δεν χρειαζεται να παλεβεις εκει 800 ωρες να βγει το κοκκινο που δειχνει, το δευτερο ειναι το ροζ της Barbie που λεμε αλλα δεν ειναι σαν το κοκκινο δηλαδη θελει λιγο κοπο για να δειξει.Τιμη: 1 ευρω το καθενα!
Ναιιι οκ ,τελευταιο προιον (απο καλλυτνικα).. τι αλλο? Μασκαρα και ποια μασκαρα? η αγαπημενη μου της Amy's cosmetics- XXL volume mascara..Μα δεν μπορουσα να φυγω χωρις να εχω και μια  τριτη καβαντζα απο αυτη :P , δεν εχω να πω κατι για αυτη απλα την αγαπω δεν την αλλαζω με καμια,  εχω κανει και ενα ποστ για αυτην αν θελετε μπειτε εδω ( http://beautybyxara.blogspot.gr/2013/08/amys-cosmetics-mascara-review.html ) Τιμη : 1,80!
Επισης παρειγγηλα και ενα κινητο μεσω ιντερνετ απο το http://www.e-shop.gr/  με δυο καρτες .Τιμη 70 ευρω. Δειτε το!

 Και το πραγματικα τελευταιο προιον ειναι κατι παπουτσια Converse μπλε, τα οποια δεν μπορω να σας δειξω φωτο γιατι ειχα παει Γιαννενα και ειχα βγει εξω και εβρεξε ,ετσι επεστρεψα στην πολη μου με αλλα γιατι ηταν βρεγμενα.Τιμη 50 ευρω στις εκπτωσεις.

Αυτα ηταν λοιπον τα πραγματακια που αγορασα . Τωρα οπως σας ειπα και στην αρχη θα σας πω καποια πραγματα που θελω να αγορασω ακομη!
My Wish list :1. Μπουφαν , 2. Κολαν!

Αυτα απο μενα !Τεραστιο ποστ ετσι?! Ελπιζω να μην σας κουρασα με την πολυλογια μου :P , θελω να μου γραψετε απο κατω την γνωμη σας για αυτα που πηρα, αν εχετε κατι απο αυτα καθως και οτι αλλο θελετε!
Θα τα πουμε συντομα...Φιλακιααα <3

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

▼ Get the look like Rihanna ▼

Γεια σας κοριτσια! Σημερα θα σας δειξω ενα μακιγιαζ εμπνευσμενο απο την Rihanna <3 που το βρηκα τυχαια στο internet και μου αρεσε πολυ,ειναι αυτο εδω.
Τα προιοντα που θα χρησιμοποιησουμε ειναι αυτα!

1.Βαση για το μακιγιαζ μας!
2.Το foundation!
3.Βαση για τις σκιες!
4.Η παλετα με τις σκιες και την πουδρα!
5.Ενα μπλε μολυβι!
6.Μασκαρα!
7.Ρουζ- μπρονζερ!
8.Κραγιον!
9.Τα πινελα που χρειαζομαστε!






~Το μακιγιαζ αυτο δεν εχει πολλες δυσκολιες.Δηλαδη αφου εχουμε απλωσει την βαση μας *1,2,3*, με ενα πινελακι περνουμε μια μπεζ ανοιχτοχρωμη προς το ασπρο σκια και την απλωνουμε σε ολο το κινητο βλεφαρο , επειτα με ενα αλλο πινελακι περνουμε μια πολυ ανοιχτοχρωμη καφε σκια και την βαζουμε στο κοκαλο του ματιου πανω απο την αλλη , για να τελειωσουμε με τις σκιες θα πρεπει πρωτα να δωσουμε λιγη λαμψη κατω απο τα φρυδια μας! Το επομενο βημα ειναι το μπλε μολυβι το οποιο το βαζουμε σαν eyeliner στο πανω κινητο βλεφαρο στις ριζες με τις βλεφαριδες συνεχιζουμε χωρις να διακοπη η γραμμη αυτη και στις ριζες απο τις κατω βλεφαριδες και τελος βαζουμε και στο πανω και στο κατω υγρο μερος του ματιου!Ολοκληρωνουμε με μπολικη μασκαρα!Αμεσως μετα βαζουμε bronzer δημιουργωντας κοψιματα και μετα ελαχιστο ρουζακι.Μμμμ τι μας εμεινεεε?? Το κραγιον μας φυσικα διαλεγουμε ενα φουξια κραγιον και ΕΤΟΙΜΕΣ :) Να και το αποτελεσμα!
 Πως σας φαινεται? εφτασα αρκετα κοντα η μπααα?! Θα ηθελα πολυ να το δοκιμασετε και εσεις και να μου στειλετε την φωτογραφια, επισης πειτε μου αν θελετε να κανω καποιο αλλο μακιγιαζ εμπνευσμενο απο καποια διαδημη! Πιστευω να σας φανηκε χρησιμο και ωραιο, περιμενω απο κατω τα σχολια σας!
Θα τα πουμε συντομα!Φιλακιαααα <3