Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

~Summer makeup look~

Γειααα σας κοριτσια! Λοιπον σε αυτο το ποστ θα σας δειξω το αγαπημενο μου μακιγιαζ τωρα για το καλοκαιρι!

Ειναι αυτο εδω, απλο για να γινει αλλα τελειο σαν αποτελεσμα! Αχικα εβαλα την βαση μου,επειτα απλωσα με ενα πινελακι σε ολο το κινητο βλεφαρο μια μπεζ σκια απο την παλετιτσα μου ,το επομενο βημα ηταν να τονισω την εξωτερικη γωνια του ματιου με ενα αλλο πινελακι απλωνοντας μια καφε (ανοιχτη) σκια, μετα εβαλα λιγο πιο ανοιχτοχρωμη μπεζ σκια απο την προηγουμενη στην εσωτερικη γωνια του ματιου και κατω απο τα φρυδια για να δωσει περισσοτερο λαμψη , τα 3 τελευταια βηματα- eyeliner μπορειτε να κανετε την γραμμη οσο χοντρη η αντιστοιχα οσο λεπτη θελετε , ενα πετρολ μολυβι..... και φυσικαααα το αγαπημενο μου βημα - -ΜΑΣΚΑΡΑ- - ....Ετοιμοοοο, αυτο ηταν (στα χειλι μου χρησιμοποιησα ενα ανοιχτο κοραλι μολυβι ).


Ελπιζω να σας αρεσε ! Αν θελετε να ξανα κανω κατι παρομοιο αφηστε απο κατω σχολιο!
Θα τα πουμεε συντομααα! Φιλιααααα :)

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

#3 αγαπημενα προιοντα!!!!

Γεια σας κοριτσιαααα!!!
Σ 'αυτο το ποστ θα σας δειξω 3 αγαπημενα προιοντα που χρησιμοποιω συνεχεια....Ξεκιναμε λοιπον!
1. Η πολυπαγαπημενη μου μασκαρα , της Amy's cosmetics-XXL volume mascara, τι να πρωτο πω για αυτη την μασκαρα απλα την λατρευω την εχω αγορασει παρααα πολλες φορες , δινει ογκο και μηκος και κανει τις βλεφαριδες τοσο τελειες ...μια δοκιμη θα σας πεισει ουτως η αλλως ειναι πολυ οικονομικη ,συμφερει να την αγορασετε!
2.Μια βαση για τα ματια , vital* radiance- smoothing eye primer , την εχω παραγγειλει απο το internet εδω και πολυ καιρο σε αρκετα χαμηλη τιμη  ,τωρα κοντευει να τελειωσει αλλα σιγουρα θα την ξανα παρω ...σε σωστη ποσοτητα κανει τις σκιες να αποδιδουν 100% το χρωμα τους και να μενουν για αρκετες ωρες.
3.Ενα lipgloss , σε φουξια-κοραλι χρωμα...εχει μια εντονη αλλα ωραια γλυκια μυρωδια και εχει ακριβως την ιδια αποδοση και στα χειλι με αυτη που φαινεται στο σωληναριο, το φοραω συνεχεια ειναι τελειο το χρωμα ειδικα τωρα το καλοκαιρι.... το ειχα αγορασει απο μαγαζακι τυπου 1 ευρω και εχουν ξεθωριασει τα γραμματα οποτε δεν μπορω να σας πω την ονομασια του αλλα ισως σας βοηθησει η εικονα.
Αυτααα απο μενα και για σημερα , ελπιζω να σας φανηκαν εστω και λιγο χρησιμα και να σας αρεσε αυτο εδω το ποστ, περιμενω σχολια σας για να μου πειτε αν και εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα ...Θα τα πουμε συντομα , φιλακιαααα <3

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Haul+mini review :)

Γεια σας κοριτσια!!!Σημερα θα σας δειξω-και θα σας μιλησω για καποια προιοντα που αγορασα προσφατα.....
Ξεκιναμε λοιπον~πρωτο προιον ειναι η νεα ΒΒ cream Garnier Ambre Solaire*
*οπως φαινεται και στην εικονα την εχω διαλεξει με spf 30 (υπαρχει και με 50), ουσιαστικα ειναι μια BB Cream με αντηλιακη προστασια .Η καλυψη της ειναι καλη αλλα οχι οπως η κλασικη BB απλα δινει περισσοτερη ομοιομορφια στο δερμα, αφηνει ενα φυσικο αποτελεσμα αλλα οχι λιπαρο αλλα ουτε και ματ, για εμενα ειναι οτι πρεπει ειδικα τωρα το καλοκαιρι που δεν χρειαζομαστε μεγαλη καλυψη. Περιεχει 50 ml ,στην αρχη ειχα ''τρομαξει'' γιατι οταν την δοκιμασα ηταν πολυ σκουρα για την επιδερμιδα μου αλλα οταν την απλωσα ηταν μια χαρα! Εχω την εντυπωση οτι θα γινει και αυτη αγαπημενη οπως η προηγουμενη BB!!!
~δευτερο προιον ειναι το foundation απο την Golden Rose-moisturizing cream foundation*
*ενα πολυ καλο foundation ,προσφερει οτι υποσχεται ,απλωνεται πολυ ευκολα, εχει αρκετα ικανοποιητικη καλυψη ,δεν ειναι λιπαρο αλλα για τις κοπελες που εχουν λιπαρη επιδερμιδα ισως χρειαστει λιγο πουδρα.
~τριτο προιον μια τετραπλη παλετα σκιων απο την εταιρια Ingrid Cosmetics η ονομασια της Casablanca*
*οπως βλεπετε η αποδοση τους ειναι τελειααα! με ενα περασμα! και χωρις βαση! Ειναι μια πολυ ευχριστη παλετα ειδικα τωρα το καλοκαιρι ...Ηδη την εχω λατρεψει (το πρωτο χρωμα στο χερι μου φαινεται σαν καφε αλλα δεν ειναι , ειναι ενα μοβ διπλα στην αλλη φωτο φαινεται καλυτερα!
~τεταρτο προιον και τελευταιο ενα κραγιον παλι απο την εταιρια Ingrid Cosmetics και ειναι το 56 Baby Pink*
*ενα καλοκαιρινο ροζ χρωμα ,με μια προσεγμενη συσκευασια , δεν εχει ματ αποτελεσμα διοτι ειναι ενα κρεμωδες κραγιον,αρκετα σταθερο μπορω να πω...
Αυτα λοιπον ηταν καποια νεα πραγματακια που αγορασα και η προσωπικη μου γνωμη για αυτα ,με ολα εμεινα απολυτα ευχαριστημενη και σιγουρα θα τα ξανα προτιμησω...Αφηστε μου απο κατω σχολιο αν εχετε καποιο απο αυτα :)
Θα τα πουμε συντομα, φιλακιαααα!!!!!!!!!! <3

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

~~My foundation routine~~

Γειααααα σας, τι μου κανετε?
Εχω παρα πολυ καιρο να κανω ποστ ,λογω πανελληνιων! :) Αλλα επεστρεψα <3
Σε αυτο το ποστ θα σας δειξω πως βαφομαι στην καθημερινοτητα μου...Ας αρχισουμε λοιπον :D
1.Αρχικα χρησιμοποιω την αγαπημενη μου BB cream της Garnier -οτι πρεπει για τα πρωινα, καλυπτει τυχον ατελιες και χαριζει ενα ομοιομορφο αποτελεσμα.
2.Στην συνεχεια αν δω οτι εχω μαυρους κυκλους και δεν τους εχει καλυψει η ΒΒ ,τοτε χρησιμοποιω  concealer (radiant 03 beige).
3.Χμμμ ωραααα για μασκαρα!!!!Χρησιμοποιω της Amy's cosmetics~XXL volume mascara, αρκετα καλη μασκαρα μπορω να πω!
4.Επειτα λιγο ρουζ ,εγω χρησιμοποιω μια τετραπλη παλετα ρουζ απο την Jully rose...
5.Τελος liposan στα χειλι μας καιιιι ετοιμες ;))
Αυταααα ειναι λοιπον τα 5 βασικα που χρησιμοποιω εγω, βεβαια μερικες φορες μπορει να προσθεσω και κατι παραπανω π.χ. λιγο eyeliner ...παρακατω θα δειτε και τα προιοντα !
Ελπιζω να σας αρεσε, πειτε μου και εσεις απο κατω τα προιοντα που χρησιμοποιητε στην καθημερινοτητα σας..και αν μερικα ειναι ιδια με αυτα που χρησιμοποιω εγω...
Θα τα πουμε συντομα......
Φιλιαααα απο το ομορφο Αγρινιο <3 :)))